Over Ons

Historie

Het bedrijf is (officieel) opgericht in 1987, maar reeds in de begin jaren tachtig, werd het eerste beleggingsvastgoed (woningen Rotterdam) aangekocht. Dit vastgoedbedrijf is als tweede tak ontstaan naast Landbouwbedrijf Firma Maasdam dat landbouwgronden exploiteert in de Hoeksche Waard. Dit ondertussen vierde generatie bedrijf is diep geworteld in de Hoeksche Waard en exploiteert dus de puurste vorm van vastgoed: grond.  “Juist omdat ons bedrijf ook de puurste vorm van vastgoed exploiteert en dit in de bedrijfscultuur ingebakken zit, hebben wij de slogan “PUUR IN VASTGOED” aan ons logo toegevoegd”, aldus Dan Maasdam.

 

Dan-Maasdam-A

  drs. A.G. Maasdam

 

Hoofdactiviteiten

Maasdam Vastgoed staat voor korte communicatie lijnen doordat aankoop, ontwikkeling, verhuur en beheer in één hand ligt. Maasdam Vastgoed richt zich met haar beleggingen met name op bedrijfsmatig vastgoed.

Daarnaast is Maasdam Vastgoed een juiste partner voor bedrijven om als mede-investeerder te fungeren, wanneer een bank een bijzonder concept niet aandurft. De diversiteit in huurders (zie profiel) getuigt van een diversiteit aan huisvesting.

 

Missie

Professionele regionale belegger/beheerder/ontwikkelaar zijn met gevoel voor omgeving en natuurwaarden bij de ontwikkeling van iets puurs. Alle invullingen met een hoog kwaliteitsniveau dat voldoet aan de huidige wensen van de consument en oog voor duurzaamheid.